marți, 14 septembrie 2010

Cum eviti o paruiala?

De obicei exista o parere unanima despre femeile la volan. Pana acum, fiind o feminista convinsa, le luam apararea, dar PANA ASEARA! In jurul orei 23 ieseam de la bazin, in stilul meu - muzica, relaxata, calma. Dau sa ies din parcare, franez unde am vizibilitate sa ma asigur, ei bine, in clipa aceea: claxoane, gesticulari. O "doamna" imi pomenea toate neamurile precum si caracterul. Ma uit al ea mirata si ridic din umeri, gesticulez si se putea citi pe buzele mele: "esti tampita?" "Doamna" era cu telefonul in mana si in continuare gesticula. In secuna aceea mi-a venit sa cobor si sa o zvantur un pic sa-i vina mintea la cap, dar am zis ma ce dracu! Ridic mainile in semn de "mea culpa", o vad cu ochii iesiti din orbite de furie si acceleraza vorbind in continuare la telefon.
Ce o fi fost in mintea ei, numai ea stie, dar in mintea mea inca clocotea dorinta de a o ciufuli bine :))

Oficial, incepand de azi s-a zis cu apararea soferitelor, desi nu e o decizie corecta sa le bag pe toate in aceeasi oala, dar asta e, prea li s-a urcat la cap ca ele stiu, ca ele dreg, ca ele au dreptate, vreti sa conduceti, atunci nu va asteptati sa fiti tratate ca niste femei ci exact asa cum sunt tratati barbatii, egalitate sa fie si in trafic!

Oare de ce o femeie care pune mana pe volan se comporta atat de aiurea? Barbatii cand se enerveaza isi cara cativa pumni, eventual suturi, dar femeile! O vai: pun mana pe telefon, isi scot ochii din cap ca melcu si dau drumul la gura, chit ca nu au dreptate, dar nuuu, ele o tin pe-a lor!

Trebuia sa o paruiesc un pic?

Nu sunt eu mai cu mot ca ele, dar totusi, m-as bate singura daca as face din astea...


Ceva foarte tare am gasit aici

“Aoleo, e 9. La 9 jumate trebuie să fiu în centru, la muncă. Unde naiba am parcat maşina aia?” Două ture de bloc, fără succes. “Alo, iubitu’, tu mai ţii minte unde am parcat eu maşina aseara? Ştiu că nu erai cu mine, dar mă gandeam şi eu…. Da, ştiu că dormeai, lasă, că o caut ca proasta pană îmi tocesc pantofii. Hai pa!”

“Ahhhh….imbecilu’ ăsta cu maşina asta bleu mereu parchează aşa aproape. Cum naiba ies eu din parcare acum? Alo, iubi? Poţi coborî un pic să îmi scoţi şi mie maşina din parcare, că prostu’ ăla de la 3 iar a parcat prea aproape. Da, mă, iubi, dar io cum iesss??? Te rooggg, nu mă face să plang acumaaaa. Bine, nesimţitule, dormi, dar dacă îţi lovesc maşina să nu te aud că zici ceva. Hai, scuteşte-ma, pa!”

“Mamă, ce aglomerat e azi. Ce vrei bă, prostule? 50 e viteza legală, du-te-n ceapa mă-tii de nătărău!” “Alo, ce faci fată? Vezi că eu întarzii un pic, să îi zici tu lu’ Popescu să îmi trimită dosarele alea la FanCurier. Hai că mă grăbesc fată, dar e aglomerat rău. Hai că sunt plină de draci, m-am certat şi cu al meu de dimineaţă. Nesimţitul nu a vrut să se scoale din pat să îmi scoată şi mie maşina din parcare. Am plecat tarziu, nici nu m-am machiat calumea”.

Tiiiiiiiiiiiiitttttttt!!! Voce din trafic: “Bă, proasto, vezi că ai cedează trecerea!” “Ce vrei dobitocule, nu vezi că trebuia să îmi dai prioritate, că vin din dreapta!?!”. “Doamne, ce cretini! M-am săturat de oraşul ăsta plin de prosti!”

“Bună dimineaţa, domnişoară! Agent principal Ionescu. Actele dumneavoastră, vă rog! Nu aţi văzut semnul de STOP?” “Aaaa, era stop? Vă rog să mă iertaţi, sunt şi eu începătoare la volan, ştiţi cum e. Mă claxonează toţi, vorbesc urat cu mine. Mă grăbeam la serviciu, că şi aşa am întarziat şi acum…cu criza asta…nu se ştie dacă mă mai apucă săptămana viitoare la locul ăsta de muncă. Şi am rate…tot felul de cheltuieli.” “Vă înţeleg domnişoară, dar asta nu vă scuză de rigorile legii…” “Da, aşa e! Aveţi dreptate! Voiam doar să fiţi mai drăguţ cu mine, că probabil aveţi şi dumneavoastră o soţie, o soră… Vă roooggg mult! Promit să fiu atentă de acum încolo! Pot să plec??? Mulţumeeeesssccc!!!!”

“Alo, fată, hai că era să îmi ia un gabor permisu’. Da’ i-am băgat textul ăla cu sora şi soţia şi l-am parlit pe fraier. Hai că nu mai am mult şi ajung”.

După 5 minute. “Iubitu, hai că am comis-o. Am trecut un pic pe roşu şi am intrat în autobuz. Nu am păţit nimic, dar maşina e cam praf”. “De ce ţipi ca dobitocu? Totu’ e din vina ta, că nu ţi-ai dat curu’ jos din pat să mă ajuţi şi am plecat cu draci de acasă. Gata, plec la mama. Pa!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu